Doe jij ook mee?

De Fronik buurtboerderij is er vóór de buurt en dóór de buurt. Iedereen is welkom om zich aan te sluiten en op vrijwillige basis werkzaamheden te verrichten. Dit kan van alles zijn: iets wat je goed kunt, maar ook iets wat je leuk vindt. Je hoeft geen vaste uren te werken. Sommige vrijwilligers zijn er elke dag en sommige doen af en toe een losse klus.

Welke werkzaamheden kun je zoal doen bij de Fronik? Denk aan:

Klussen

Kun je overweg met een hamer, boormachine en misschien wel meer? Vrijwilligers met twee rechterhanden zijn altijd welkom! Van kleine onderhoudsklussen tot grote(re) projecten en renovaties, de echte doe-het-zelver kan niet zonder Fronik.

Dieren verzorgen

Gaat je hart sneller kloppen bij het voeren van kakelende kippen of keutels ruimen in het konijnenhok? Kortom; heb je een passie voor dieren verzorgen? Dan worden onze dieren (en wij ook) blij van jou! Onbeperkt knuffelen met de dieren (degene die hier dol op zijn) is natuurlijk inbegrepen.

Marketing / Communicatie

Ben je meer van de puntkomma dan de cijfers achter de komma? Schreef je vroeger al je verhalen in je dagboek en zoek je een nieuwe uitlaatklep? Zoek niet verder en laat al je creativiteit los op Fronik. Denk aan nieuwsberichten schrijven of redigeren, flyers opmaken, foto’s en filmpjes maken/bewerken of het bijhouden van onze social media kanalen. Opties genoeg.

Fondsenwerving

Vind jij het leuk om het geld te laten stromen? Wil jij helpen met het presenteren van de Fronik Buurtboerderij aan fondsen en donateurs? En werk je graag onder het motto “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”? Help dan mee met het leukste Fondsenwervingsgroepje. Voor de verbouwing en onderhoud is er behoorlijk wat nodig. Met jouw hulp krijgen we dat bij elkaar!

Bestuursactiviteiten

Wat is een vereniging zonder een bestuur? Fronik heeft gelukkig betrokken bestuursleden die samen het beleid vormgeven en uitdragen. Wil je hier onderdeel van uitmaken? Bekijk de vacature voor penningmeester, wie het bestuur is en wat de stichting doet.

Wil je helpen? Meld je aan!

Herken jij je in een van bovenstaande activiteiten? Of heb je een talent of een idee dat hier niet bij staat? Vul dan onderstaand formulier in. Wij beloven een leuke tijd, met leuke mensen en een prachtige toekomst voor de boerderij.

    Ik wil helpen met:

    © Copyright - Fronik Buurtboerderij