Algemeen bestuurslid

Algemeen bestuurslid

Linda Bloem

info@fronikboerderij.nl

35 jaar al weer woon ik aan de Westzanerdijk en recht tegenover de Fronik boerderij. 14 jaar geleden hielp ik af en toe mijn buurman Kees op de boerderij en inmiddels is dit een flinke uit de hand gelopen hobby geworden. Mijn drijfveer? Ik hou ervan om iets te doen voor de buurt, ben absoluut niet van het achterover leunen en wil graag mijn handen laten wapperen. Ik heb affiniteit met dieren, de natuur en ik ben een mensen-mens. Ik vind het prachtig om elke dag weer bezig te zijn om een klein stukje leefomgeving te verbeteren!

Penningmeester

Penningmeester

Jouw naam hier??

Vragen en informatie:
secretaris@fronikboerderij.nl

Wat is een vereniging zonder een bestuur? De Fronik Buurtboerderij heeft gelukkig betrokken bestuursleden die samen het beleid vormgeven en uitdragen. Wil jij hier onderdeel van uitmaken?

Lees de vacature Penningmeester

Voorzitter stichting

Voorzitter stichting

Edwin Herzberg

voorzitter@fronikboerderij.nl

Sinds 2012 woon ik vlakbij de Fronik boerderij. Het trof mij dat op de boerderij heel praktisch en zonder poeha werk wordt gemaakt van betekenisvol ontmoeten. Zo’n bijzondere plek moet blijven bestaan voor zo veel mogelijk volwassenen, kinderen en dieren. Omdat betekenisvolle verbinding het cement is waar de buurt (en de samenleving) op is gebouwd. Samen met alle vrijwilligers van de boerderij wil ik me daar voor inzetten. Naast dit vrijwilligerswerk ben ik programmaleider bij de Vereniging Humanitas.

Secretaris stichting

Secretaris stichting

Mechel Mangelmans

secretaris@fronikboerderij.nl

Sinds ik 13 jaar geleden op de Westzanerdijk ben komen wonen, ben ik nieuwsgierig geweest naar die rommelige en gezellige boerderij aan het begin van het Westerwindpad. Ik twijfelde dan ook geen seconde om me actief in te zetten om deze unieke plek te behouden. Voor mij is het vooral leuk omdat met zoveel mogelijk verschillende mensen te doen. Dat geeft energie en vergroot elke dag weer mijn horizon.

© Copyright - Fronik Buurtboerderij