Ook zo nieuwsgierig naar hoe het er binnen in de boerderij uit komt te zien? Wil jij meer weten over hoe Stadsherstel het heeft verbouwd? Wat de Heeren van Zorg gaan doen? Hoe de stallen nu verder worden gebouwd? Kom dan naar één van de open dagen.

Op zaterdag 12 september van 11 tot 17 uur en op dinsdag 15 september van 15 tot 19 uur organiseren we samen met Stadsherstel en de Heeren van Zorg open dagen waarbij je een kijkje kan nemen in de verbouwde delen. Speciaal voor buurtbewoners en belanghebbenden. Er zullen mensen van Stadsherstel, Heeren van Zorg en natuurlijk bouw-vrijwilligers van de Fronik buurtboerderij aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden.

Let op: In verband met de Corona maatregelen is aanmelden verplicht. Dat kan hier: Aanmelden Open Dagen Fronik Buurtboerderij.

Kom met de fiets of lopend! Kom je met de auto dan kan parkeren alleen op de Westzanerdijk of op het parkeerterrein van de ALDI (eerste 1,5 uur gratis). We bouwen aan de toiletten maar ze zijn helaas nog niet open ;-).

Lees ook meer over de open dag op de website van Stadsherstel.